Om de app te gebruiken moet je de app eerst aanschaffen. Klik hier om de app aan te schaffen.

1.  Nadat je hebt betaald wordt er een account voor je gemaakt.
  2.  Je krijgt een email met daarin een activatie link.
  3.  Klik op de link om je account te activeren.
  4.  Op je persoonlijke startpagina klik je op het Psyfit icoon.
  5.  Op deze pagina vind je een aanmeldcode die je moet gebruiken bij het aanmelden in de app.
  6.  Download de app in de Appstore of Google Play
  7.  Wanneer je de app hebt geïnstalleerd klik je in de app op 'Aanmelden(gebruik hetzelfde e-mailadres dat je hebt gebruikt voor het aanmelden stap 1) en gebruik je de aanmeldcode die je in stap 5 hebt gevonden.
  8.  Nadat je, je hebt aangemeld kan je van start met de app!